Veelgestelde vragen die ik meestal van (potentiële) klanten krijg.

Reken je een uurtarief?

Dat is mogelijk, maar ik werk meestal met vaste prijzen. Uurtarieven kunnen in rekening worden gebracht na het sluiten van een overeenkomst. Mijn uurtarief is € 50,00.

Hoe lang ontwerp je al?

Ik ontwerp al zo’n 10 jaar. In die jaren heb ik zowel gewerkt als grafisch ontwerper als front-end developer. Verder heb ik een Bachelor in ICT (ing.) en een minorcertificaat in User Experience Design (gebruikerservaring design).

Werk je ook ter plaatse?

Momenteel werk ik alleen vanuit mijn thuiskantoor. Wel ben ik uiteraard bereid om op locatie jouw project te bespreken.

Ben je gevestigd in Amsterdam?

Ja dat ben ik! Ik werk in mijn thuisstudio hier in het Oostelijk Havengebied. Het Oostelijk Havengebied bevindt zich in de stadsdeel Oost. Ik werk veelal in de regio Midden en Zuid Nederland. Mijn klanten komen voornamelijk uit omgeving Noord-Holland of Noord-Brabant.

Met welke tools / software ben je bedreven?

Ik heb ervaring met het gebruik van veel uiteenlopende soorten software, maar tools die ik dagelijks gebruik zijn Photoshop, Illustrator, InDesign, Sketch en Figma. Verder heb ik ook enige kennis in Motion Design waarbij ik Premiere Pro of After Effects voor gebruik. Mocht je iets specifieks willen weten dan kan je dit uiteraard altijd vragen! 🙂

Bouw je ook websites?

Zeker weten. Ik heb een Bachelor of ICT certificaat waarbij ik opgeleid ben tot programmeur en de titel ingenieur heb verkregen. Verder heb ik bij verschillende bedrijven als programmeur gewerkt. Websites van MAYM Design zullen veelal gebouwd worden met het CMS systeem WordPress.

Heb je ook kortingen?

Ik geef vaak 15% korting als je een geregistreerde liefdadigheidsinstelling bent. Verder geef ik ook kortingen aan bulkprojecten waarbij wij samen een vaste prijs afspreken voor meerdere projecten. Neem contact met me op als je meer informatie hierover wilt.

Werk je ook onder een geheimhoudingsovereenkomst (NDA)

Uiteraard. Ik onderteken graag jouw NDA, of je vraagt gewoon of ik jouw werk privé kan houden. Ik zal altijd de privacy respecteren wanneer hier om wordt gevraagd.

Portfolio highlights.