👋 Hey, ik ben May. Freelance designer & developer.

Hoi, en welkom! Mijn naam is May en ik ben gespecialiseerd in huisstijlen, communicatie uitingen en websites. Mijn passie ligt in design en ik gebruik mijn technische vaardigheden om de presentatie van jouw ideeën, producten of diensten tot leven te brengen.

Naast ontwerpen en programmeren heb ik verder ook een voorliefde voor reizen, technologie, moderne architectuur en een well-made cocktail. Mocht je nog wat vragen hebben dan heb ik hier nog een FAQ opgesteld.

Ervaring.

Locatie.

Al vanaf mijn 13e ben ik begonnen met het maken van websites. Om dit (naar eigen zeggen uit de hand gelopen hobby) naar een professioneel niveau te tillen heb ik daarom een Bachelor of IT afgerond met een minorcertificaat in User Experience Design (gebruikerservaring ontwerp) waarbij ik de titel ing. heb verkregen.

Werken als zowel een werknemer als freelancer heeft mij veel ervaring opgeleverd. Ik heb de kans gehad om te werken aan spraakmakende projecten van grote merken maar ook met lokale bedrijven hier in Amsterdam en omgeving. Momenteel werk ik naast mijn freelance ook nog bij een conglomeraat.

Ik werk momenteel vanuit mijn thuiskantoor hier in Amsterdam. Dit ligt op 8 minuten afstand van het Centraal Station en geeft me de flexibiliteit om vrij gemakkelijk klanten in heel Nederland te ontmoeten.